Επικοινωνήστε μαζί μας : +30 6977138209 / 216-2020139
urbanarchitects.p.c@gmail.com

Ανακαίνιση Κατοικίας

Τοποθεσία :
Ιδιώτης
Εργασία :
Ηράκλειο Αττικής
Διάρκεια :
3 μήνες
Παράδοση :
Απρίλιος 2021

Περιγραφή

Aνακαίνιση Διπλοκατοικιας 90τμ στην περιοχή Νέο Ηρακλειο κατασκευης 1970.

Περιγραφή εργασιών

Αρχικά ξεκινήσαμε με τα γκρεμίσματα και τις  αποξηλώσεις

Έγινε τοποθέτηση θερμοπρόσοψης  και αλλάχτηκαν όλα τα παλιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέα ανοιγόμενα – ανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μάρκας europa με χειροκίνητα ρολά και σήτες.

Επέκταση κατά 20 τμ όπου κατασκευάστηκε ένα αίθριο με сustom BBQ και φούρνο.

Κατασκευάστηκε ξύλινη στέγη με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου θερμομόνωση και υδρομονωση

Με εμφανή τα δομικά στοιχεία της στέγης λουστραρισμένα στο χρώμα του ξύλου  με βιολογικά βερνίκια εμποτισμού και κουφώματα PVC σε ξύλινη υφή  ώστε να υπάρχει αρμονία με την στέγη .Όλες οι συσκευές εντοιχιστήκαν σε τυποποίηση με φινίρισμα πατητή τσιμεντοκονία καθώς και το δάπεδο όπου έχουν τοποθετηθεί έξτρα στρώσεις  προστατευτικού βερνικιού. Κατασκευάστηκαν κτιστά ντιβάνια ώστε το αίθριο να έχει νησιώτικο στυλ.

Στο master υπνοδωμάτιο κατασκευάστηκε μια συρόμενη ντουλάπα σκανδιναβικού τύπου με εξαιρετικά κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Στο εξωτερικό φύλο τοποθετήθηκε καθρέπτης. Η ντουλάπα κατασκευάστηκε με υλικά αρίστης ποιότητας μηχανισμούς αυτόματου φωτισμού ,καλαθάκια ,ράγες για παντελόνια και ζώνες ,βαγονέτο, συρταρια βαρεος τύπου και μεταλλικό ασανσέρ ντουλάπας.

Διαθέτει πλούσιους εσωτερικούς χώρους με κρεμάστρες, συρτάρια και ράφια. Η συρόμενη κρεμάστρα παντελονιών αυξάνει την λειτουργικότητα του προϊόντος διευκολύνοντας την αποθήκευση και ταξινόμηση των ρούχων. Οι πόρτες ενισχύονται με μηχανισμούς stop για ασφάλεια κατά την χρήση και προστασία από τις φθορές με καθρέπτη.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων και κατασκευάστηκε από την αρχή στο χώρο της παλαιάς κουζίνας, ένα νέο σύγχρονο μπάνιο με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας και τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής και μπαταρίες καθώς και χτιστή ντουζιέρα και κρυφούς φωτισμούς Led.

Κατόπιν αρχιτεκτονικής-διακοσμητικής μελέτης και 3D σχεδιασμού, προχωρήσαμε σε νέα διάταξη του χώρου, μετατρέποντας την παλιά κουζίνα σε παιδικό υπνοδωμάτιο και δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο σαλόνι τραπεζαρία κουζίνα.

Σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους ,ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα.

Περισσότερες Φωτογραφίες

Τα τελευταία μας έργα

Ανακαίνιση Διαμερίσματος
Ανακαίνιση Καταστήματων
Ανακαίνιση Διαμερίσματος