Επικοινωνήστε μαζί μας : +30 6977138209 / 216-2020139
urbanarchitects.p.c@gmail.com

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτές ειναι οι πιο συχνές ερωτήσεις 

Θα μπορούσα να έχω μία τιμή για το σύνολο δαπανών;

Φυσικά και ναι , παρέχουμε δωρεάν προκοστολόγιση των επιθυμητών εργασιών με επί τόπου δωρεαν αυτοψία στον προς ανακαίνιση χώρο.

Ποιος είναι εκτιμώμενος χρόνο για την υλοποίηση;

Στην δωρεάν προκοστολόγιση των επιθυμητών εργασιών θα περιλαμβάνεται και, χρονοδιάγραμμά .

Πόσο σύντομα μπορώ να κλείσω ραντεβού για δωρεάν αυτοψία στον χώρο μου;

Αμέσως, τα ραντεβού γίνονται αυθημερόν η την επόμενη ημέρα, Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας έχουν πολλές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα οπότε κλείνουμε ραντεβού για δωρεάν αυτοψία και σαββατοκύριακα.

Μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης;

Φυσικα, παρεχουμε υπηρεσιες εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης υψηλού επίπεδου και πάντα σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα και το χαμηλό κόστος.

Γιατί να επιλέξω την Urban Architects;

Επειδή η Urban Architects απαρτίζεται από Πολίτικους Μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στον χώρο σε σχέση με άλλες εταιρίες ανακαίνισης που απαρτίζονται από εργολάβους χωρίς ακαδημαϊκές γνώσεις σε σημαντικά θέματα κατασκευής του κτιρίου. Επίσης Είμαστε χρόνια στην αγορά της ανακαίνισης με πολλούς και ευχαριστημένους πελάτες.
Όλα μας τα έργα έχουν πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη. Επιβλέπουμε τις εργασίες εξ ολοκλήρου ως και την τελική αποπεράτωση.
Ενημερώνουμε καθημερινά τον πελάτη για την πρόοδο του έργου με λεπτομέρειες

Τι θα δω στην οικονομική προσφορά ανακαίνισης;

Θα δείτε  τις συμφωνηθέντες εργασίες και το αντίστοιχο κόστος τους  μαζί με παρατηρήσεις, και επεξήγηση των εργασιών των υλικών, του έργου και γενικότερα γίνεται σαφές τι περιλαμβάνεται και τι όχι μέσα στην οικονομική προσφορά.

Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος πείτε μου αν αναλάβετε την ανακαίνιση του σπιτιού μου, θα πρέπει να παρευρίσκομαι συνέχεια στο έργο;

Η Urban Architects δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να απαλλαγεί από την καθημερινή παρακολούθηση των εργασιών. Στο έργο υπάρχει επιβλέπων μηχανικός της εταιρίας όπου καθοδήγει τα συνεργεία και σας ενημερώνει για την εξέλιξη της ανακαίνισης σας. Μπορούμε να σας παρέχουμε συνεχή ενημέρωση με φωτογραφίες ή και βίντεο (Live) κατά τη διάρκεια των εργασιών και φυσικά καθημερινή επικοινωνία.

Που αναλαμβάνει έργα η Urban ARCHITECTS

Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε έργα σε ολοκληρη την Αττικη αλλα και σε αλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε ανακαινίσεις κατοικιών, κτιρίων, καταστημάτων ξενοδοχειακών μονάδων, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κεντρική Ελλάδα, Χαλκιδική, Σποράδες, Κυκλάδες Ορεστιάδα Εβρο Αλεξανδρούπολη Ηπειρο και γενικά Πανελλαδικά.

Έχω κάποια υποχρέωση αν καλέσω την Urban ARCHITECTS για την προσφορά της ανακαίνισης;

Καμία οικονομική η άλλη επιβάρυνση στα ραντεβού που θα γίνουν.

Επιθυμώ να κάνω κάποιες εργασίες στο σπίτι μου αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μου φτάνουν τα χρήματα που έχω να διαθέσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό;

Μπορούμε να δούμε μαζί τις εργασίες που επιθυμείτε να κάνετε, το χώρο που έχετε και κατόπιν να συντάξουμε δωρεάν μια προσφορά που να αντιστοιχεί στις ανάγκες σας και στην οικονομική σας δυνατότητα.

Ποια είναι τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία Urban Architects?

Διαμερίσματος, ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, ανακαίνιση ξενοδοχείων, ανακαίνιση ενοικιαζόμενων δωματίων, ανακατασκευή σπιτιού, ανακατασκευή πέτρινου σπιτιού, καθώς και ανακαίνιση ή ανακατασκευή μεμονωμένων χώρων όπως η κουζίνα και το μπάνιο.Ακόμα αναλαμβάνουμε Αντιπαροχές και κτίσιμο κατοικιών.Αναλαμβάνουμε επίσης τοποθέτηση πλακιδίων σε δάπεδα - τοίχους  - μπάνια & πισίνες. Μάρμαρα - πλακάκια - ψηφίδες - πλάκες πεζοδρομίων & σκάλες. Επενδύσεις τζακιών με μάρμαρα και πέτρα. Ορθομάρμαρα με μηχανική στήριξη. Τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών. Τσιμεντοκονία - γεμίσματα δαπέδων (αφρομπετόν). Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων. Υδραυλικά - γυψοσανίδες - μερεμέτια και σοβατίσματα. Γκρεμίσματα και απομάκρυνση μπάζων. Ξυλουργικές εργασίες.Και φυσικά οποιαδήποτε δανειοδότηση ή τακτοποίηση.

Εάν χρειαστεί κάποια άδεια ανακαίνισης η νέας κατασκευής την αναλαμβάνετε;

Το γραφείο μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε διαδικασία, έκδοσης οικοδομικής άδειας απαιτηθεί, επίσης όσες μελέτες απαιτηθούν καθώς και άλλα έγγραφα όπως πιστοποιητικά κ. α.

Γιατί να ανακαινίσω το σπίτι μου;

- Ο χώρος σας γίνεται λειτουργικός και εύχρηστος.
- Αυξάνετε την αξία σε περίπτωση πώλησης , όπως επίσης και σε περίπτωση ενοικίασης.
- Εξοικονομείτε ενέργεια, προσθέτοντας μονώσεις & νέα κουφώματα.
- Η ποιότητα του σπιτιού σας θα είναι ισάξια σπιτιού μιας νέας οικοδομής, αφού όλα τα υλικά θα είναι καινούργια.