Επικοινωνήστε μαζί μας : +30 6977138209 / 216-2020139
urbanarchitects.p.c@gmail.com

Η Εταιρια

Η Μελετητική – Τεχνική και Κατασκευαστική Εταιρία Urban Architects αποτελείται από έμπειρους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς , Πολιτικούς Μηχανικούς και Μηχανολόγους Μηχανικούς.

Έχει στο δυναμικό της εξειδικευμένα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων. Δραστηριοποιείται σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις.

Παρέχουμε στον πελάτη αξιόπιστες λύσεις βασισμένες στις νέες τεχνολογίες υλικών. Με γνώμονα την ποιότητα την αισθητική, το σύγχρονο design, τη λειτουργικότητα, την απόδοση, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Υψηλή Ποιότητα

Με επίκεντρο την υψηλή ποιότητα, που αποτελεί πρω­ταρ­χικό γνώ­μονα για την εταιρία μας, προσπαθούμε πάντα να δημιουργούμε έργα που να αν­τα­πο­κρί­νον­ται στις α­παι­τή­σεις των πε­λα­τών μας.

Τεχνογνωσία

Οι πελάτες και συνεργάτες μας επέδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, λαμβάνοντας ως αποτέλεσμα σημαντικό όφελος από την πιστοποιημένη εμπειρία μας στις κατασκευές και στις ανακαινίσεις.

Χαμηλές Τιμές

Δημιουργούμε καθημερινά προσφορές σε ειδικές προνομιακές τιμές αναγνωρίζοντας όλες τις ανάγκες των πελατών μας και προσπαθούμε να τις καλύψουμε μειώνοντας τα κόστη.  

Ζητήστε Προσφορά