Επικοινωνήστε μαζί μας : +30 6977138209 / 216-2020139
urbanarchitects.p.c@gmail.com

Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Τοποθεσία :
Ιδιώτης
Εργασία :
Πειραιάς
Διάρκεια :
4 μήνες
Παράδοση :
Ιούνιος 2021

Περιγραφή

Aνακαίνιση διαμερίσματος 70τμ στον Πειραιά. Το διαμέρισμα της πολυκατοικίας είχε κατασκευαστεί το 1970 και ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου.

Περιγραφή εργασιών

Κατόπιν αρχιτεκτονικής-διακοσμητικής μελέτης και 3D σχεδιασμού, προχωρήσαμε σε καθαίρεση τοίχων και ώστε να δημιουργηθεί ένα διαμέρισμα με ενιαίο χώρο σαλονιού τραπεζαρίας με κουζίνα open.

Το πιο σημαντικό,  η κουζίνα σχεδιάστηκε με γνώμονα  την ιδανικότερη εργονομική και λειτουργική κατάταξη επίπλων στο χώρο για τον λόγω αυτό δημιουργήσαμε μια νησίδα με συρτάρια στο κέντρο της κουζίνας. Τα χρώματα της κουζίνας συνδυάζουν αρμονικά το λευκό και το ξύλο ώστε να δημιουργηθεί μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο.

Αποτελείται από βακελίτη  Formaika λευκό και ξύλινο κόντρα πλακέ MDF  δρύινο καπλαμά γερμανικού τύπου με λούστρο εμποτισμού άοσμο ματ βιολογικό και μηχανισμούς franke.Στο διαμέρισμα έγινε επίσης τοποθέτηση και εντοιχισμός όλων τον ηλεκτρικών συσκευών.

Στα δωμάτια συντηρήθηκαν τα ξύλινα πατώματα και τοποθετήθηκαν νέες ντουλάπες και πόρτες.

Στο παιδικό δωμάτιο δημιουργήθηκε μια κουκέτα από μασίφ δρύινα δοκάρια και επένδυση κόντρα πλακέ δρύινο.

Το μπάνιο μεταμορφώθηκε από μεταμορφώσουν το μπάνιο από ένα συνωστισμένο και άβολο χώρο σε ένα μοντέρνο χώρο υψηλής αισθητικής. Τοποθετήθηκαν γρανιτοπλακακια σε υφή πέτρας και πέτρινη γούρνα νιπτήρα, γυαλοτουβλα και λευκό μάρμαρο. Έγινε πλήρης αποξήλωση, όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων και κατασκευάστηκαν από την αρχή.

Τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής και μπαταρίες, και κατασκευάστηκε κτιστή ντουζιέρα για την τοποθέτηση καμπίνας με κρύσταλλο ασφαλείας.

Σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους ,ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα

Περισσότερες Φωτογραφίες

Τα τελευταία μας έργα

Ανακαίνιση Κατοικίας
Ανακαίνιση Διαμερίσματος
Ανακαίνιση Καταστήματων