Επικοινωνήστε μαζί μας : +30 6977138209 / 216-2020139
urbanarchitects.p.c@gmail.com

Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Τοποθεσία :
Ιδιωτής
Εργασία :
Πεδίον του Άρεως
Διάρκεια :
4 μήνες
Παράδοση :
Μάιος 2021

Περιγραφή

Aνακαίνιση διαμερίσματος 50τμ στην περιοχή Πεδίον του Άρεως. Το διαμέρισμα της πολυκατοικίας είχε κατασκευαστεί το 1960 και ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου.

Περιγραφή εργασιών

Αρχικά έγινε καθαίρεση τοίχων και ώστε να δημιουργηθεί μία κατοικία με ενιαίο χώρο σαλονιού τραπεζαρίας με κουζίνα open με στόχο την μέγιστη εργονομία και λειτουργικότητα του χώρου

Στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο έγινε επισκευή και λουστράρισμα του ξύλινου δρύινου δαπέδου

Ανακατασκευή παλαιών κουφωμάτων με διπλά τζάμια ώστε να διατηρηθεί κλασσική αισθητική και η διαχρονική γραμμή του σπιτιού.

Αντικατάσταση της παλαιάς του κουζίνας με δημιουργία νέας custom κουζίνας προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ιδιοκτητών.

Στην κουζίνα δημιουργήθηκε ξύλινο πάσο  με μεταλλικό σκελετό και τοποθέτηση πλακιδίων απομίμηση τούβλων και στο δάπεδο πλακίδια σε Industrial στυλ. Στο πάσο ο φωτισμός δημιουργήθηκε με custom πλεξιγκλάς και led. Στο παράθυρο της κουζίνας προστέθηκαν μεταλλικά καΐτια.

Τοποθετήθηκε πόρτα ασφάλειας με ίδια τεχνοτροπία  με τις υπόλοιπες ξύλινες επιφάνειες του σπιτιού.

Αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, νέο δίκτυο θέρμανσης με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου όπως και όλες οι ηλεκτρικές παροχές με νέο πριζοδιακοπτικό υλικό.

Το παλιό μπάνιο μετατράπηκε σε ένα άνετο σύγχρονο χώρο με τοποθέτηση πλακιδίων απομίμησης μάρμαρού. Έγινε πλήρης αποξήλωση όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων και κατασκευάστηκε από την αρχή δυο νέα σύγχρονα μπάνια με νέες υδραυλικές-αποχετευτικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και ξεχωριστούς πίνακες υδροληψίας. Τοποθετήθηκαν νέα έπιπλα μπάνιου, είδη υγιεινής και μπαταρίες, και κατασκευάστηκαν χτιστές ντουζιέρες για την τοποθέτηση καμπίνων με κρύσταλλο ασφαλείας.

Σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους ,ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα.

Περισσότερες Φωτογραφίες

Τα τελευταία μας έργα

Ανακαίνιση Κατοικίας
Ανακαίνιση Καταστήματων
Ανακαίνιση Διαμερίσματος